Ga op stap met onze Vespa’s

Huur een Vespa en geniet van het mooie landschap in de Westhoek, het prachtige Heuvelland, een uitstap naar zee via landelijke, idyllische dorpjes, de frontstreek met z’n sporen van de Groote Oorlog… en nog zo veel meer die uw zintuigen doen prikkelen.

De Vespa’s kunnen een halve dag of een volledige dag gehuurd worden en kunnen eveneens geboekt worden als arrangement met overnachting in Het Predikherenhof.

Met z’n 125cc is de Vespa ideaal om (zelfs met 2 personen) de West-Vlaamse heuvels te trotseren of om een dagje naar zee te snorren.
Kortom, ontdek de Westhoek in Italiaanse stijl met een legendarische Vespa.

Mail of bezoek de website voor alle info:

 

Rustig en zalig vertoeven

Een hele fijne B&B te midden van het groen. Zeer rustig. Paul en Aniek hebben ons met veel warmte en gevoel voor humor een gezellig weekend gegeven. Het ontbijt is om “U” tegen te zeggen. Alles vers en zeer uitgebreid en meer dan genoeg. Doe zo voort, zou ik zeggen.

ElsV1146

Prachtige B&B waar je je direct thuis voelt

B&B is zeer rustig gelegen net buiten Poperinge. Alle kamers zijn zeer net en bevinden zich in een gerestaureerde hoeve. De aanwezige dieren maken het voor de kids extra leuk. Eigenaars zijn trouwens zeer vriendelijk. Ontbijt is royaal!! Enig minpuntje is mss dat onze kamer iets groter mocht zijn. Voor de rest een leuke plek om uitgerust te beginnen aan een nieuwe werkweek. We komen hier zeker terug!

Discover84383