Poperinge

Hoofdstad van het goede leven. De joie de vivre van de Franse buren is aanstekelijk. Ontdek de vele hopvelden, lokale karakterbieren, authentieke volkscafés,…

Hopmuseum

In het hopmuseum nemen typische personages je mee langs de Belgische hop- en biercultuur. In dit complex, waar hop vroeger gewogen, gekeurd en gestapeld werd, kom je alles te weten over de geschiedenis van de hopplant, de veldwerken, de hopoogst en de toepassingsvormen.
www.hopmuseum.be

Bellewaerde

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier.
www.bellewaerde.be

Brouwerij St. Bernardus

In het hart van de hoppestreek wordt bier gemaakt dat tot de verbeelding spreekt van heel wat bierliefhebbers. In Watou wordt sinds 1946 de St-Bernardus bieren gebrouwen: donkere en blonde bieren van hoge gisting. De laatste jaren onderging de brouwerij een heuse gedaanteverandering, met als klap op de vuurpijl de nieuwe rooftopbar ‘Bar Bernard’ die een prachtig 360° zicht biedt op de regio. Een brouwerijbezoek kun je dus combineren met een bezoek aan deze nieuwe bar.
www.sintbernardus.be

Westhoek KD's

Kinderen worden Koning in de Westhoek! Kinderen die op bezoek komen in de Westhoek met hun ouders of grootouders worden extra in de watten gelegd. Op een speelse en leerrijke manier maken zij kennis met de streek en worden ze tot echte Westhoek KD’s omgetoverd.
https://www.toerismewesthoek.be/nl/westhoekkd

Rustig en zalig vertoeven

Een hele fijne B&B te midden van het groen. Zeer rustig. Paul en Aniek hebben ons met veel warmte en gevoel voor humor een gezellig weekend gegeven. Het ontbijt is om “U” tegen te zeggen. Alles vers en zeer uitgebreid en meer dan genoeg. Doe zo voort, zou ik zeggen.

ElsV1146

Prachtige B&B waar je je direct thuis voelt

B&B is zeer rustig gelegen net buiten Poperinge. Alle kamers zijn zeer net en bevinden zich in een gerestaureerde hoeve. De aanwezige dieren maken het voor de kids extra leuk. Eigenaars zijn trouwens zeer vriendelijk. Ontbijt is royaal!! Enig minpuntje is mss dat onze kamer iets groter mocht zijn. Voor de rest een leuke plek om uitgerust te beginnen aan een nieuwe werkweek. We komen hier zeker terug!

Discover84383