Poperinge

Hoofdstad van het goede leven. De joie de vivre van de Franse buren is aanstekelijk. Ontdek de vele hopvelden, lokale karakterbieren, authentieke volkscafés,…

Hopmuseum

In het hopmuseum nemen typische personages je mee langs de Belgische hop- en biercultuur. In dit complex, waar hop vroeger gewogen, gekeurd en gestapeld werd, kom je alles te weten over de geschiedenis van de hopplant, de veldwerken, de hopoogst en de toepassingsvormen.
www.hopmuseum.be

Bellewaerde

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier.
www.bellewaerde.be

Battlefield guide

Begeleide battlefield tours in Ieper en omgeving.
https://www.2xplore.be/

Brouwerij St. Bernardus

In het hart van de hoppestreek wordt bier gemaakt dat tot de verbeelding spreekt van heel wat bierliefhebbers. In Watou wordt sinds 1946 de St-Bernardus bieren gebrouwen: donkere en blonde bieren van hoge gisting. De laatste jaren onderging de brouwerij een heuse gedaanteverandering, met als klap op de vuurpijl de nieuwe rooftopbar ‘Bar Bernard’ die een prachtig 360° zicht biedt op de regio. Een brouwerijbezoek kun je dus combineren met een bezoek aan deze nieuwe bar.
www.sintbernardus.be

Westhoek KD's

Kinderen worden Koning in de Westhoek! Kinderen die op bezoek komen in de Westhoek met hun ouders of grootouders worden extra in de watten gelegd. Op een speelse en leerrijke manier maken zij kennis met de streek en worden ze tot echte Westhoek KD’s omgetoverd.
https://www.toerismewesthoek.be/nl/westhoekkd

Rustig en zalig vertoeven

Een hele fijne vakantiewoning te midden van het groen. Zeer rustig. Charlotte en Koen hebben ons met veel warmte en gevoel voor humor een gezellig weekend gegeven.  Doe zo voort, zou ik zeggen.

ElsV1146

Prachtige vakantiewoning waar je je direct thuis voelt

Is zeer rustig gelegen net buiten Poperinge. Alle kamers zijn zeer net en bevinden zich in een gerestaureerde hoeve. De aanwezige dieren en go-carts maken het voor de kids extra leuk. Eigenaars zijn trouwens zeer vriendelijk! We komen hier zeker terug!

Discover84383